Bedrijfsfitness bij Sport Natural

Wat kan Sport-Natural voor u betekenen?

U wilt uw werknemers graag laten sporten, maar u wilt ze niet alleen de eenzijdigheid van fitness aanbieden. Bij Sport-Natural bieden we uw werknemers 1 soort abonnement aan, namelijk het onbeperkt abonnement! Zo kunnen uw werknemers zelf kiezen wat ze leuk vinden. Misschien is dat wel de ene week even heerlijk spinning en de dag erna een yoga les! Alles is mogelijk, op ieder moment. Omdat wij graag willen dat u werknemers goed begeleid worden in ons centrum, hebben wij voor al uw medewerkers afspraken gemaakt met diverse bedrijfsfitness instanties. Wij testen uw medewerkers iedere 6 weken geheel gratis, en op basis hiervan ontwikkelen wij een nieuw schema voor uw personeel. Onze ervaringen hiermee zijn inmiddels zeer positief; mensen blijven gestimuleerd en de resultaten zijn vele malen beter als trainen zonder programma. Bovendien ziet men zelf de vooruitgang, wat natuurlijk altijd de beste stimulans is!
 

Voordelen voor u als werkgever

Hieronder kunt u puntsgewijs zien wat de voordelen zijn van bedrijfssport binnen uw bedrijf:

 • Ziekteverzuim daling
 • Minder uitval door rugklachten en RSI
 • Afname psychische klachten en stress bij uw personeel
 • Tevredenheid personeel neemt toe
 • Uw positieve imago zal groeien en de personeelsverloop zal dalen

 

Voordelen voor als werknemer

Een korte samenvatting van concrete voordelen voor uw personeel: – Fitter gevoel en betere gezondheid- Alertheid op het werk zal toenemen – Psychische gezondheid; op mentaal vlak is men sterker – Stress zal afnemen – Afweer tegen ziektes neemt toe – Meer uithoudingsvermogen en spierkracht Kortom, de voordelen voor beide partijen zijn absoluut aanwezig, dus waarom niet? U heeft gezondere werknemers en kunt uw werknemers goede arbeidsomstandigheden aanbieden, terwijl de kosten op lange termijn zullen afnemen. Bijkomend voordeel is dat u klaar bent voor de wetswijziging in 2011, die u als bedrijf preventief gaat verplichten aan de gezondheid van uw werknemer te werken!
 

Wat zijn de fiscale voordelen van bedrijfsfitness voor uw personeel?

De Belastingdienst verstaat bedrijfsfitness als volgt: Conditie- of krachttraining van werknemers, georganiseerd of geïnitieerd door de werkgever. De training dient onder deskundige leiding plaats te vinden. Om als vrije vergoeding/verstrekking te worden aangemerkt, dient deelname open te staan voor minstens 90% van de werknemers. Als het voorgestelde fitnessprogramma aan bovenstaande voorwaarden voldoet en door de Belastingdienst is goedgekeurd, kan dit als vrije vergoeding/verstrekking worden aangemerkt. In een persoonlijk gesprek kunnen wij deze en overige zaken nader uitleggen en voor u inzichtelijk maken.

 

Heb je een vraag over de mogelijkheden voor bedrijfsfitness bij Sport Natural? Vul het onderstaande formulier in: 

Naast bedrijfsfitness is Sport Natural in Amsterdam dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, fysiotherapie en voedingsadvies . Bij Sport Natural ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuwe lessen per februari

Per februari hebben we voor jullie een geweldig en vernieuwd lesrooster! Ook mogen we jullie verassen met nieuwe lessen. Hie...

Lees meer

Beach Body Challenge bij Sport Natural!

Start nu met een Fitter en Gezondere leefstijl bij Sport Natural en ga Fit de Zomer in!

Lees meer
Meer nieuws
 • Proefles

  Proefles

  Probeer een gratis groepsles bij Sport Natural!

  Boek nu
 • Gratis Proefweek

  Gratis Proefweek

  Probeer sportschool Sport Natural nu 1 week gratis!

  Aanmelden

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.