Bedrijfsfitness bij Sport Natural

Wat kan Sport-Natural voor jou betekenen?

Je wilt jouw werknemers graag laten sporten, maar je wilt ze niet alleen de eenzijdigheid van fitness aanbieden. Bij Sport-Natural bieden we jouw werknemers 1 soort abonnement aan, namelijk het onbeperkt abonnement! Zo kunnen jouw werknemers zelf kiezen wat ze leuk vinden. Misschien is dat wel de ene week even heerlijk spinning en de dag erna een yoga les! Alles is mogelijk, op ieder moment. Omdat wij graag willen dat jouw werknemers goed begeleid worden in ons centrum, hebben wij voor al jouw medewerkers afspraken gemaakt met diverse bedrijfsfitness instanties. Wij testen jouw medewerkers iedere 6 weken geheel gratis, en op basis hiervan ontwikkelen wij een nieuw schema voor jouw personeel. Onze ervaringen hiermee zijn inmiddels zeer positief; mensen blijven gestimuleerd en de resultaten zijn vele malen beter als trainen zonder programma. Bovendien ziet men zelf de vooruitgang, wat natuurlijk altijd de beste stimulans is!
 

Voordelen voor jou als werkgever

Hieronder kunt jou puntsgewijs zien wat de voordelen zijn van bedrijfssport binnen jouw bedrijf:

 Ziekteverzuim daling 
 Tevredenheid personeel neemt toe
 Minder uitval door rugklachten en RSI
 Afname psychische klachten en stress bij jouw personeel
 Uw positieve imago zal groeien en de personeelsverloop zal dalen
 

Voordelen voor werknemers

Een korte samenvatting van concrete voordelen voor jouw personeel: – Fitter gevoel en betere gezondheid- Alertheid op het werk zal toenemen – Psychische gezondheid; op mentaal vlak is men sterker – Stress zal afnemen – Afweer tegen ziektes neemt toe – Meer uithoudingsvermogen en spierkracht Kortom, de voordelen voor beide partijen zijn absoluut aanwezig, dus waarom niet? Jij hebt gezondere werknemers en je kunt jouw werknemers goede arbeidsomstandigheden aanbieden, terwijl de kosten op lange termijn zullen afnemen. Bijkomend voordeel is dat je klaar bent voor de wetswijziging in 2011, die jij als bedrijf preventief gaat verplichten aan de gezondheid van jouw werknemer te werken!
 

Wat zijn de fiscale voordelen van bedrijfsfitness voor jouw personeel?

De Belastingdienst verstaat bedrijfsfitness als volgt: Conditie- of krachttraining van werknemers, georganiseerd of geïnitieerd door de werkgever. De training dient onder deskundige leiding plaats te vinden. Om als vrije vergoeding/verstrekking te worden aangemerkt, dient deelname open te staan voor minstens 90% van de werknemers. Als het voorgestelde fitnessprogramma aan bovenstaande voorwaarden voldoet en door de Belastingdienst is goedgekeurd, kan dit als vrije vergoeding/verstrekking worden aangemerkt. In een persoonlijk gesprek kunnen wij deze en overige zaken nader uitleggen en voor jou inzichtelijk maken.
 

Heb je een vraag over de mogelijkheden voor bedrijfsfitness bij Sport Natural? Vul het onderstaande formulier in: 

Naast bedrijfsfitness is Sport Natural in Amsterdam dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, fysiotherapie en voedingsadvies . Bij Sport Natural ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Groepsles

Start met een groepsles

Probeer een gratis groepsles bij Sport Natural in Amsterdam!

Boek nu
Gratis Proefweek

Gratis Proefweek

Probeer sportschool Sport Natural nu 1 week gratis!

Aanmelden
Sport-Natural en het Corona virus

Sport-Natural en het Corona virus

Sport-Natural is ook éxtra aangescherpt de afgelopen weken voor uw en onze veiligheid. Lees snel verder

Lees meer