Fitness-Journey van sportschool Sport Natural

Sport-Natural is DE club in Amsterdam Noord waar persoonlijk resultaat centraal staat. Onze trainers staan hier voor je klaar. De ‘Journey to Fitness’ is speciaal ontworpen om je zo goed mogelijk te begeleiden en je doelen te behalen!

Motivatie is één van de sleutelingrediënten om succesvol je persoonlijke doelstellingen te behalen. De trainers van Sport-Natural weten dit als geen ander en zijn speciaal opgeleid om jouw motivatie te begrijpen, daarop te adviseren en te helpen jouw doelen te behalen! De Journey to Fitness is dan ook een op maat gemaakt programma dat ons helpt een schema voor jou samen te stellen waar je niet alleen jouw doelen behaalt, maar ook vast kunt houden.
 

1. Doe de aspiration finder

Wat voor type sporter ben jij? Bij Sport-Natural gebruiken we de Aspiration Finder om te zien welk soort programma het beste bij jou past. 

Doe de aspiration finder


2. Persoonlijke intake

Tijdens de intake kijken we naar al jouw wensen en houden we rekening met eventuele blessures. Ook worden hier testen afgelegd als bloedruk, lichaamsanalyse en conditie test.
 

3. Wij stellen jouw schema samen

Uw trainingsprogramma is uniek en wordt volledig op jou afgestemd door onze trainers. Jouw programma kan bestaan uit groepslessen en individuele fitness schema’s, afhankelijk van jouw wensen.
 

4. Wij begeleiden jou bij jouw schema

Wij begeleiden jou bij het uitvoeren van jouw schema. We lopen met je mee zodat een juiste uitvoering bijna vanzelfsprekend is. Ook als je zelfstandig je schema beoefend lopen onze trainers rond voor vragen en tips.
 

5. Bijstellen

Nadat jouw schema is verlopen maken we opnieuw een afspraak om te kijken wat de resultaten zijn. Is het doel niet behaald? Dan kijken we samen wat er nog veranderd kan worden. Hierbij stellen we jouw schema bij of krijg je nieuwe schema’s zodat de trainingen altijd leuk blijven!


Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sport Natural in Amsterdam is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, fysiotherapie en voedingsadvies . Bij Sport Natural ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Meld je hier aan voor een Gratis Proefweek Fitness.

Groepsles

Start met een groepsles

Probeer een gratis groepsles bij Sport Natural in Amsterdam!

Boek nu
Gratis Proefweek

Gratis Proefweek

Probeer sportschool Sport Natural nu 1 week gratis!

Aanmelden
Sport-Natural en het Corona virus

Sport-Natural en het Corona virus

Sport-Natural is ook éxtra aangescherpt de afgelopen weken voor uw en onze veiligheid. Lees snel verder

Lees meer