Fitness-Journey van sportschool Sport Natural

"Sport-Natural is DE club in Amsterdam Noord waar persoonlijk resultaat centraal staat. Onze trainers staan hier voor je klaar. De ‘Journey to Fitness’ is speciaal ontworpen om je zo goed mogelijk te begeleiden en je doelen te behalen!"

 

Motivatie is één van de sleutelingrediënten om succesvol je persoonlijke doelstellingen te behalen. De trainers van Sport-Natural weten dit als geen ander en zijn speciaal opgeleid om uw motivatie te begrijpen, daarop te adviseren en te helpen uw doelen te behalen! De Journey to Fitness is dan ook een op maat gemaakt programma dat ons helpt een schema voor u samen te stellen waar u niet alleen uw doelen behaalt, maar ook vast kunt houden.

 

 1. Doe de aspiration finder

  Wat voor type sporter bent u? Bij Sport-Natural gebruiken we de Aspiration Finder om te zien welk soort programma het beste bij u past. 

  Doe de aspiration finder

 2. Persoonlijke intake

  Tijdens de intake kijken we naar al uw wensen en houden we rekening met eventuele blessures. Ook worden hier testen afgelegd als bloedruk, lichaamsanalyse en conditie test.
   
 3. Wij stellen uw schema samen

  Uw trainingsprogramma is uniek en wordt volledig op u afgestemd door onze trainers. Uw programma kan bestaan uit groepslessen en individuele fitness schema’s, afhankelijk van uw wensen.

   
 4. Wij begeleiden u bij uw schema

  Wij begeleiden u bij het uitvoeren van uw schema. We lopen met u mee zodat een juiste uitvoering bijna vanzelfsprekend is. Ook als u zelfstandig uw schema beoefend lopen onze trainers rond voor vragen en tips.
   
 5. Bijstellen

  Nadat uw schema is verlopen maken we opnieuw een afspraak om te kijken wat de resultaten zijn. Is het doel niet behaald? Dan kijken we samen wat er nog veranderd kan worden. Hierbij stellen we uw schema bij of krijgt u nieuwe schema’s zodat de trainingen altijd leuk blijven!


Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sport Natural in Amsterdam is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, fysiotherapie en voedingsadvies . Bij Sport Natural ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Meld je hier aan voor een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuwe lessen per februari

Per februari hebben we voor jullie een geweldig en vernieuwd lesrooster! Ook mogen we jullie verassen met nieuwe lessen. Hie...

Lees meer

Beach Body Challenge bij Sport Natural!

Start nu met een Fitter en Gezondere leefstijl bij Sport Natural en ga Fit de Zomer in!

Lees meer
Meer nieuws
 • Proefles

  Proefles

  Probeer een gratis groepsles bij Sport Natural!

  Boek nu
 • Gratis Proefweek

  Gratis Proefweek

  Probeer sportschool Sport Natural nu 1 week gratis!

  Aanmelden

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.