Personal training bij Sport Natural

Bij Sport-Natural staat persoonlijke begeleiding voorop. Al jaren bieden we topkwaliteit, zeker qua instructie door onze fitness- en groepsles instructeurs. Op het gebied van fitnessbegeleiding kan men echter ook een stap verder gaan. Sport-Natural biedt namelijk 1 op 1 begeleiding in de vorm van Personal Training. Doordat personal training daadwerkelijk persoonlijk is heeft Sport-Natural verschillende personal trainers in huis.

De personal trainers hebben maar één doel, samen met jou het behalen van jouw doelstelling! Train je al jaren maar met te weinig resultaat? De personal trainers van Sport-Natural willen jou graag helpen dit resultaat wel te realiseren. Zij richten zich op het geven van kwalitatief hoogwaardige personal training sessies, small group trainingen en outdoor fitness trainingen. Hierbij sta JIJ en jouw RESULTAAT te allen tijde centraal. De trainingen welke gegeven worden matchen met de personal trainers en weten wat nodig is om jouw doelstelling te behalen.

Sport-Natural wil dat mensen intenser, gezonder en gelukkiger van het leven kunnen genieten. Waar Personal Training vroeger alleen haalbaar en betaalbaar was voor filmsterren en bekende Nederlanders, is Personal Training nu bereikbaar voor iedereen. En dat is prettig, want een Personal Trainer is jouw coach op het gebied van lifestyle en training. In één op één sessies, small group fitness vorm of outdoor training helpt een professionele en gedreven trainer je om jouw doelstellingen te bereiken. We verwelkomen jou graag bij Sport-Natural om samen te kijken naar wat de mogelijkheden zijn en welke bij jou het beste passen!
 

Onze personal trainers stellen zich graag voor. 

Ontmoet onze personal trainers

 

Alle personal trainers van Sport-Natural hanteren hetzelfde tarief.

Laat hieronder je gegevens achter als je meer informatie wilt over personal training bij Sport Natural!

Sport Natural in Amsterdam is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, fysiotherapie en voedingsadvies . Bij Sport Natural ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Groepsles

Start met een groepsles

Probeer een gratis groepsles bij Sport Natural in Amsterdam!

Boek nu
Gratis Proefweek

Gratis Proefweek

Probeer sportschool Sport Natural nu 1 week gratis!

Aanmelden
Sport-Natural en het Corona virus

Sport-Natural en het Corona virus

Sport-Natural is ook éxtra aangescherpt de afgelopen weken voor uw en onze veiligheid. Lees snel verder

Lees meer