Nieuwe lessen

Insane HIIT:  

FUNCTIONAL – CIRCUIT- ROPES – HIIT – POWER – 30 MINUTES-MINIMUM REST

Tijdens deze 30 minuten INSANE HIIT training train je je gehele lichaam! Deze full body workout bestaat elke les uit veel verschillende oefeningen met een hoge intensiteit waardoor je conditie, kracht en explosiviteit op de proef worden gesteld. Let’s go insane! 

Spartan:  

STRENGTH – CIRCUIT – LIFTING – HEAVY – POWER – 60 MINUTES

Afzien tijdens een meedogenloze circuittraining met een divers aanbod van verschillende trainingsmethodes. Alle zwaarste elementen die je maar kunt bedenken hebben we in een maalmachine gegooid en daar is de spartan uit ontstaan. Zwaar, leuk en zeer effectief!

Absolutely core: 

CORE—POWER—BURN—30 MINUTES

Ben jij er klaar voor om jouw core super sterk te maken? Dat doe je namelijk bij de absolutely core! Tijdens deze workout leg je 30 minuten lang focus op de core met een heerlijk brandend gevoel als gevolg. Met een sterke core verbeter je je houding, evenwicht en stabiliteit! 

BadAss: 

POWER—BOOTY—BURN—MINIMUM REST—30/45 MINUTES

Deze work out is een echte booty builder. Steps, dynabands, squats…we halen alles uit de kast! Tijdens deze training leggen we de volle focus op de bilspieren en dat voor 30/45 minuten lang. Kick ass to get a good ass!

Shake the rhythm: 

BEATS—MOVE—FUN—CARDIO—60 MINUTES

Op heerlijk opzwepende en swingende beats werk jij je een uur lang in het zweet. Er worden verschillende choreografieën gedaan. Cardio saai? Niet tijdens deze les! Burn baby burn! 
Power hour: 

FUNCTIONAL – STRENGTH – POWER – CONDITIONING – 60 MINUTES

In deze les worden verschillende materialen gebruikt om je lichaam op alle vlakken te prikkelen, dit wordt in blokken van 7 minuten gedaan. De trainer en de virtual experience station (FES) nemen je mee door verschillende workouts waar kracht en conditie aan te pas komen! 

 

Rumble: 

BOXING—POWER—STRENGTH—INTENSITY—CIRCUIT— 60 MINUTES

Are you ready to rumble? Met deze boks workout leer jij verschillende boks technieken. Er worden verschillende combinaties aangeleerd. De techniek van stoten en voeten werk is erg belangrijk en wordt dan ook uitvoerig geoefend. Deze les bestaat uit een halfuur boks combinaties om vervolgens een halfuur een circuit workout uit te voeren waarbij het boksen centraal staat! 

Move-it: 

FUNCTIONAL—POWER—FUN—CIRCUIT—30 MINUTES

Dit is een korte en krachtige workout van 30 minuten waarbij er gebruik gemaakt wordt van de verschillende attributen uit de funxtion ruimte. Basis oefeningen worden uitdagender gemaakt tijdens deze circuit training. Het belangrijkste is om lekker te zweten maar ook zeker om fun te hebben. De tijd vliegt voorbij tijdens deze les!

Kick & Punch: 

BOXING—KICKS—POWER—STRENGTH—BURN—60 MINUTES

Tijdens deze les leer je verschillende kick & punch combinaties! Het is een uitdagende les waarbij er boks zakken, stootkussens en pads gebruikt worden. Na de les zullen je armen en benen shaken, maar je wil zeker de volgende keer weer mee doen! 


Cycle & Beats: 

BEATS—CYCLE—BURN—POWER—60 MINUTES

Je gaat tot het uiterste door de energie van de groep, de instructeur en natuurlijk de heerlijke beats van de muziek. Van pop, hip-hop tot deephouse… alles komt voorbij tijdens deze muzikale rit van 60 minuten. Laat je meeslepen, maak je hoofd leeg en cycle tot je niet meer kunt! 

Cycle & Sprint: 

CYCLE—HIIT—POWER—BURN—BEATS—30 MINUTES

Deze sprint les is een HIIT training maar dan op de fiets. Doordat deze les 30 minuten duurt, dagen we je uit om het maximale uit jezelf te halen! Door de uitdagende beats gaat dit je zeker lukken. We zorgen elke keer weer voor een vette playlist om de energie van de groep lekker hoog te krijgen! 

Een tip van ons: combineer de Cycle & Sprint met de BadAss! 

Retro & Cycle: 

CYCLE—POWER—FUNKY—FUN—60 MINUTES

Tijdens deze cycle les klinken de retro hits door de speakers! Tijdens elke les wordt er op heerlijke swingende en funky muziek een pittige maar vooral leuke cycle workout gegeven. Elke les is weer een feestje! 


Hatha yoga: 

MIND – FOCUS – RELAX – 60 MINUTES

Wil jij beheersing krijgen over je geest, ademhaling maar vooral ook je lichaam? Dan is deze les zeker wat voor jou! Laat alles los en ontspan. Critical alignment yoga: 

MIND – FOCUS – RELAX – BREATH – 60 MINUTES

Critical Alignement helpt jou werken aan je flexibiliteit en kracht, maar tegelijkertijd leer je ook relaxen. Tijdens deze les ligt de focus op bewust ademhalen, waardoor je spanningen kunt loslaten.  

Groepsles

Start met een groepsles

Probeer een gratis groepsles bij Sport Natural in Amsterdam!

Boek nu
Gratis Proefweek

Gratis Proefweek

Probeer sportschool Sport Natural nu 1 week gratis!

Aanmelden
Sport-Natural en het Corona virus

Sport-Natural en het Corona virus

Sport-Natural is ook éxtra aangescherpt de afgelopen weken voor uw en onze veiligheid. Lees snel verder

Lees meer