Diëtist bij Sportschool Sport Natural

Personal Body Center biedt cliënten een simpele en makkelijke oplossing voor permanent én gezond gewichtsverlies: de persoonlijke aanpak!

Hoe: Aanpak

Personal Body Center wil het gezonde leven makkelijker maken. Daarom kun je bij ons terecht op allerlei manieren en tijdstippen.

Een intake met gesprek, een consult per telefoon of skype, gewoon overdag of ’s avonds, Personal Body Center kiest voor de persoonlijke aanpak.

 

Wat: Consulten

Personal Body Center wil gezond leven makkelijker maken. Voor veel mensen schiet dat er nog wel eens bij in. Door drukte, geen tijd of geen zin. Ook zien velen de traditionele benadering met fitness programma’s en dieten als een afschrikwekkend scenario.

Daarom kun je bij ons terecht op allerlei manieren en tijdstippen. En daarom zien onze consulten er als je wilt heel anders uit.

Zo is er bijvoorbeeld ons Wandelend consult, samen aan de wandel, met of zonder hond en het Supermarkt consult. Misschien is de Weet Wat Je Eet analyse of het Personal Body Center Menu op maat net wat jij zoekt. Ben je juist blij met straight forward dieetadvies, een personal trainer of lekker sporten? Het kan allemaal.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. Personal Body Center werkt persoonlijk en op maat, heb je vragen neem gerust contact op!

 

Vergoedingen

In 2015 krijgt u maximaal 3 uur dieetadvisering per kalender jaar vergoed vanuit uw basisverzekering. Houdt u hierbij rekening met uw jaarlijkse eigen risico.

Naast uw basisverzekering, kan het zo zijn dat u extra vergoeding ontvangt vanuit uw aanvullende verzekering. Hieronder is een overzicht toegevoegd voor u, zodanig dat u een overzicht heeft van de vergoedingen in de aanvullende verzekering van de verschillende zorgverzekeraars in Nederland. 

 

Heb je een vraag aan onze diëtiste? Stel hem hier onder:

 • * velden zijn verplicht.

Start je 2018 goed!

Start je goede voornemens van 2018. Word de beste versie van jezelf bij Sport Natural! 

Lees meer

Move-it workout van de maand januari 2018

De eerste move-it van het jaar staat voor je klaar! Deze workout duurt 30 minuten en is te volgen in de les, maar ook virtueel op de FES in de FunXtion zaal. Een snelle en effectieve workout!

Lees meer
Meer nieuws
 • Proefles

  Proefles

  Probeer een gratis groepsles bij Sport Natural!

  Boek nu
 • Gratis Proefweek

  Gratis Proefweek

  Probeer sportschool Sport Natural nu 1 week gratis!

  Aanmelden